Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ..ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ..ΤΟ ΚΕΝΟ

 


 

Εμένα με μαγνητίζουν οι άνθρωποι που γελούν | eWoman.gr

 

 

 



Αποτέλεσμα εικόνας για κοσμασερ εικονες

 

 

 



 

Αρκετες χιλιαδες κοσμου, παρηκολουθησαν τα οσα ειπαν οι αρχηγοι . 

Δεν θα σχολιασουμε το περιεχομενο των οσων ειπωθηκαν αλλα την εντυπωση που προκαλεσαν αυτοι που καλουνται να μας κυβερνησουν.



Αποτέλεσμα εικόνας για Υπάρχουν άνθρωποι που είναι πάντα θλιμμένοι,








Τελικα υπάρχουν άνθρωποι   που  πιστευουν ότι είναι  Ζωντανοί ενώ είναι από χρονια ψυχικα νεκροι απλα ακομα  περπατουν μεχρι να παψουν να  υπαρχουν.

 

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Υπάρχουν άνθρωπο

 

 

 

Βλεποντας τους ¨αρχηγους¨ καταλαβαμε πως 

Υπάρχουν άνθρωποι θλιμμένοι απογοητευμένοι, φοβισμένοι γεματοι  από πεποίθηση ότι τίποτα αλλο δεν έχει νόημα στην ζωή τους απο την νομη της εξουσιας.

Αναζητούν διεξόδους και  σε βάθος χρόνου, απογοητεύονται ολο και περισσότερο,  χωρίς  να αντιλαμβάνονται  ότι δεν φταίνε οι διέξοδοι, αλλά ο στραβος λογισμος.

 

 

 

 

 

 

Ανθρώπινο και Κοινωνικό κεφάλαιο (human & social capital) παράγεται όταν η  επιχείρηση βιώνει την ύπαρξη της ως ΠΟΛΙΤΗΣ

 

 

 

Ανθρωποι που  βιωνουν ματαιότητα  δεν είναι ευχαριστημένοι με τίποτα αιχμάλωτοι του μυαλού τους με αγάπη για το Κόσμο, από τον οποίο τους κρατάει σε απόσταση ένα Εγώ  που βιώνει απόγνωση ζώντας μέσα σ έναν προγραμματισμό χωρις να ξέρουν για ποιο πράγμα αξίζει κανείς να πολεμήσει, όταν όλα γύρω τους έχουν ματαιωθεί και τελικα , απλά περιμένουν την αλλαγη. 

 

 

Οι άνθρωποι που έχουν καλούς φίλους ζουν περισσότερο, γελούν περισσότερο  και στενοχωριούνται λιγότερο - Αφύπνιση Συνείδησης

 

 

 

Ανθρωποι που Ψάχνουν ένα σκοπό μα αυτός  δεν βρίσκεται ποτέ .Που Προσπαθούν να γεμίσουν την ζωή τους με παρέες και συναναστροφές που αδυνατουν να δημιουργησουν την αίσθηση  του Αιώνιου. 

Ανθρωποι που Τρομάζουν εύκολα γι αυτό κι επικρίνουν ευκολότερα  μετά Απομονώνονται και Δεν επιτρέπουν στον Εαυτό τους να φωτίσει τα σκοτάδια τους .

Κι όμως είναι ελαχιστα , αυτά που προκαλούν  πραγματική θλίψη .Όλα τ άλλα είναι  ενας  πληγωμένος εγωισμός και έλλειψη απλης πιστης . 

Υπάρχουν άνθρωποι που ετσι απλα υπαρχουν μεχρι να κλεισουν τον κυκλο τους.  

Μετα ο Α δ η ς   .

 

 

Χαίρετε

 

 

 

 

 

 

 

Ο Άνθρωπος με Ελεύθερη Σκέψη | Μέρες Παράξενες...

 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου