Οι αμερικάνοι τις λένε
finger-lickin good.
Είναι μεν εύκολο φαγητό αλλά θέλει προγραμματισμό, γιατί πρέπει οι φτερούγες να μείνουν στη μαρινάδα τουλάχιστον 3 μέρες – όσο περισσότερο τόσο καλύτερα. Τωρα
Και λίγες ώρες να μαριναριστούν πάλι νόστιμες είναι, μόνο που αλλιώς είναι ασύγκριτα καλύτερες.
Αυτό που κάνω εγώ είναι να μαρινάρω τρία κιλά επί 3-4 μέρες στο ψυγείο. Μετά τα χωρίζω και τα βάζω στην κατάψυξη .
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου