Posted on 12 Μαρτίου, 2009 by kosmaser
Μια παλια ανοιξιάτικη συνταγή , παλια απ το 2009,γίνεται πανέυκολα με τον ατμομάγειρά σε 20-30 λεπτά, είναι χορταστική, νόστιμη, απόλυτα ισορροπημένη,
40% πρωτεϊνη, 30% υδατάνθρακες, 30% λίπος.
Τα καλαμαράκια χρειάζονται μόλις 7-10 λεπτά να γίνουν στον ατμό.
Εξ άλλου Ο Καλυτερος Τρόπος Να Φάει Κανείς Την Πατάτα ειναι στον ατμο
Για το μπροκολο δεν λέω τίποτα είναι γνωστές οι ιδιότητες του
Φυσικά το εξαιρετικό παρθένο λάδι συμπληρώνει τη γευστική απόλαυση.
Τα καλαμαράκια, τα παίρνουμε έτοιμα καθαρισμένα
Ετοιμάζουμε τις πατάτες , το μπρόκολο, και τα μυρωδικά στον ατμομάγειρα. 30 λεπτά αρκουν .
Αφού περάσουν 20 λεπτά, ανοιγουμε και ρίχνουμε τα καλαμαράκια.
Σ ένα ποτήρι βαζουμε το λάδι λίγο λεμόνι, λίγο μπαλσάμικο, μουστάρδα dijon καυτερή, λίγο νερό, Και τα Ανακατεύουμε Καλά Να Γίνουν Γαλάκτωμα.
Περιχύνουμε τις πατάτες και το μπρόκολο με το λαδολέμονο, και το αφήνουμε για λίγα λεπτα να το απορροφήσει.
Μαζί Με μια Σαλάτα Έχουμε Μια Γευστική Διατροφική Πρόταση, Για Τα Μεσημέρια Του Σαββατοκύριακου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου